Uutiset

17.3.2020
Elämme vaikeita aikoja ystävät hyvät.

Seuraamme tilannetta päivittäin, toistaiseksi toimimme normaalisti. Koulutusten suhteen kaikki pienryhmämme ja yksityiskoulutukset toteutetaan kuten sovittu, kuitenkin ulkotiloissa. Hoitolan palvelut pidetään voimassa, joten lemmikin tarvitessa hoitoa, ota yhteyttä. Tilaa meillä riittää 

Tilanteet saattavat muuttua nopeastikin, muokkaamme toimintaamme hallituksen ohjeiden mukaisesti tarvittaessa. Varmista päivittäinen tilanne ottamalla yhteyttä Jaanaan 040 4149161, kymenkoirapalvelu@gmail.com

Syysloma on parhaillaan käynnissä ja olemme saaneet nauttia mukavista syyssäistä hoidokkien kanssa. Pelto ja metsälenkit ovat olleet monen mieleen, hajuja riittää ja pitkässä hihnassa on kivaa kirmailla.

Jouluhoitokyselyiden suhteen alkaa olla jo vilkasta, vielä kuitenkin on hyvin tilaa niin normaali- kuin luxushoidossa. Varaathan siis pian paikan lemmikillesi joulun viettoon.

31.8.
Kesä jälleen vilahti ohi vauhdilla ja syksy alkaa jo kolkutella ovella. Tänä vuonna saimme nauttia ihanista kesäpäivistä. Uimassa käynnit oli monen koiran kesäloman kohokohta muiden ulkoleikkien ohella. Vuoden kääntyessä syksyyn kannattaa alkaa jo miettiä syys- ja joululomien varaamista, vielä löytyy hyvin paikkoja vapaana 🙂

Kesän aikana kotisivut muuttivat uuden palvelimen alle, joten katsotaan miten saamme täällä kaikki toimimaan. Uudistuksia sivuille tulee pikku hiljaa.

Kurssikalenteria on myös päivitetty, joten nyt vaan innolla ilmoittautumaan mukaan 🙂

4.5.
Kymen Koirapalvelu juhli 14-vuotis synttäreitä työnmerkeissä.

23.4.
Kevään kursseilla vielä tilaa monen hauskan aktiviteetin ja käytöskoulutusten parissa. Mukaan voit ilmoittautua Koulutus- osiosta löytyvän linkin kautta.

Kesäloma suunnitelmat ovat jo monilla mielessä. Muistakaa varata lomahoidot ajoissa niin varmistat lemmikillesi hoitopaikan ja voit hyvillä mielin keskittyä omiin kesämenoihin. 🙂

20.3.

Hei.
Olemme saaneet monia kesätyöpaikka kyselyitä, tällä hetkellä meillä ei ole tarjota kesätöitä, mutta koulujen, työkkärin jne. kautta tuleville harjoittelijoille olisi vielä paikkoja vapaana keväälle ja kesälle. Tarjoamme harjoittelijoille monipuolisia työtehtäviä koirien, kissojen ja pieneläinten parissa viihtyisässä työympäristössä.Kymen Koirapalvelu sijaitsee Kouvolassa Ummeljoella keskellä maaseutua, ajo matkaa Kouvolan keskustasta on noin 20 minuuttia. Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat lemmikkieläinhoitola, koulutukset, trimmaukset, kurssit sekä luennot. Kymen koirapalvelu yrityksenä täyttää 14 vuotta keväällä, joten kokemusta alalta ammattitaidon lisäksi löytyy runsaasti.Hoitolassa asiakkaamme ovat pääasiassa koiria, joten harjoittelijalla olisi hyvä olla edes jonkin verran koirakokemusta. Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle harjoittelijalle hyvän mahdollisuuden tutustua monipuolisesti alaan sekä oppia paljon uutta.Kymen Koirapalvelu
Jaana Penttinen 0404149161

 

19.3.

Kymen Koirapalvelun uusi mainio menopeli
 
2.3.

Pakkanen on paukkunut kovissa lukemissa, mutta se ei ole onneksi menoa paljon haitannut, vaikka sä onkin jakanut hoidokkien mielipiteet ulkoilujen suhteen. Toiset viihtyvät pakkasesta huolimatta hyvin lumileikeissä ja loppujen kanssa leikitään sisällä lämpimässä.

Pakkasesta huolimatta kevät kolkuttelee jo ovella ja kesäsuunnitelmiakin ovat jo monet tehneet. Vielä on lomapaikkoja varattavissa koirille ja kissoille niin keväälle kun kesäajalle.

Kursseja on jälleen suunniteltu jo pitkälle kevääseen, asiakkaiden toiveesta aloitamme kurssitoiminnan keväällä myös Kotkassa. Tervetuloa mukaan!

5.2.

Iloisen raikas talvisää johdattelee jo kohti kevättä. Näin ollen kevään kurssikurssit päivittyivät jo lähes kesään asti ja mukavasti on jo moni innokas talviuniltaan herännyt ilmoittautunut mukaan. Koirat jo tassut vipeltäen odottavat kursseille pääsyä, joten nyt vaan ilmoittautumaan mukaan!

Kevät aurinko pehmitti päitämme sen verran, että tarjouksia sateli hyvää tahtia

Asiakkaiden toiveesta 4 kurssin paketti nyt hintaan 240e eli yhdelle kurssille hintaa jää vain 60e.

Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi nyt myös kavereille kans kampanja -tarjous. Kun tulette kurssille kaveriporukalle (vähintään 3henkilöä) saatte jokainen kurssin hintaan 75e per nenä. Jos kaveriporukkasi on suurempi, niin jokaisesta kolmen ylittävästä henkilöstä saatte -5e per kurssi/henkilö (tarjous max. 6 henkilölle, jolloin hinta 60e/per kurssi) Kerää kiva porukka ja syöksähdä kurssille!

Tarjoukset voimassa niin kauan kun kursseja riittää 😀

<p

31.12.

Vuosi 2017 alkaa olla läpi tassuteltu, suuri kiitos kaikille siinä mukana olleille!

Hoitolassa on vuoden aikana vieraillut joukko eri kokoisia ja näköisiä karvaturreja, karvattomia kavereita unohtamatta. Kaikki ovat olleet varsin ihania persoonia, joiden kanssa on ollut mukavaa viettää aikaa.

Kursseilla ja yksityistunneilla on ratkottu jos jonkinlaista ongelmaa ja harrastettu kaikkea hauskaa. Onnistumisen iloa ja yhteistyötä koiran kanssa, se on aina palkitsevaa seurattavaa myös kouluttajalle.

Karvaturreja on myös monta trimmattu siistiksi, pesty puhtaaksi ja kynsiä lyhennetty. Meillä käy monia joille turkin hoito tai kynsien leikkuu on iso ongelma. Yhtään emme ole ovelta käännyttäneet liian haastavana ja kaikki saadaan hoidettua kun rauhassa koiraa kuunnellen tehdään. Näin seuraava kerta on aina stressittömämpi ja helpompi kaikille ja vähitellen koira ei enää pelkääkään hoitotoimenpidettä.

Koirapalvelun väki oli myös monessa tapahtumassa mukana. Ensimmäisenä pakko mainita vuoden kohokohtamme, järjestämämme KoiraMarssi 2017, joka keräsi huikeat 134 koiraa marssimaan positiivisen koiran koulutuksen ja 100- vuotiaan Suomen kunniaksi. Tämän lisäksi olimme mukana Erämessuilla, Menestystä Kouvolasta, Kyminlinnan kesäjuhlat ja Suvivirren kevät tapahtumassa.

Nähdään jälleen ensi vuonna 🙂

Ps. Muistakaa pitää koirat hyvin kiinni illan paukkeessa, ettei tarvitse bongata tuttuja kuonoja katoamisilmoituksista! Hoitola on onneksi rauhallisella alueella ja täällä vietetäänkin monen paukkuaran kanssa mukavaa uutta vuotta

24.12.

27.11.

Joulu lähestyy jo vauhdilla ja tontut kurkkivat jo ikkunan takana. Kiltin tai vähemmän kiltin karvakuonon toivelahjan saat meiltä, suositut lahjakortit myynnissä pukinkonttiin sujautettavaksi. Lahjakortteja voi tiedustella sähköpostitse.


Toimistokissa Lily nautiskelee

%d bloggaajaa tykkää tästä: