Ohjeet hoitopaikan varaamiseen

Hoitopaikan voit lemmikillesi varata puhelimitse numerosta: 040 5190871 tai sähköpostilla kymenkoirapalvelu@gmail.com

Varauksessa kerrothan päivämäärät mille välille hoitoa olet varaamassa sekä tuonti ja hakuajan noin tunnin aikahaarukkana. Meillä on asiakaspalveluajat aamuisin klo 9-11 ja iltapäivisin klo 16-19. Kurssit ja koulutukset saattavat tehdä muutoksia aikatauluihin. Ennen klo 9 tai klo 19 jälkeen tuonneista ja hauista perimme palvelumaksun 40€/alkava tunti tai pyhänä 80€/alkava tunti. Koirilla on päiväuniaika iltapäivällä, jonka aikana emme ota vastaan asiakkaita hoitolalle unirauhan säilyttämiseksi. 

Ilmoita varausta tehdessä koiran kutsumanimi, rotu (x-rotuisilta rodut tai koko), ikä ja lyhyt luonnekuvaus. Lisäksi tarvitsemme omistajan yhteystiedot sekä tuojan ja hakijan puhelinnumerot, mikäli ne ovat eri kun omistajan.

Saatamme vastata sähköposteihin hieman viivellä, joten mikäli hoidon tarve on pikainen otathan yhteyttä puhelimitse. Meillä on ajoittain yhteysongelmia, mikäli numeroon ei saa yhteyttä kannattaa soittaa uudelleen. 

Ennen lemmikin hoitoon tuontia on mahdollista tulla ennalta sovittuna aikana tutustumaan hoitolaan ja hoitajiin. Tutustumiskäynti on maksuton. Lemmikin voi tuoda hoitoon myös ilman tutustumiskäyntiä. Aika tutustumiskäynnille pitää varata etukäteen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: