Koulutus

Koirien kouluttaminen on meille sydämen asia. Meille on tärkeää, että jokainen koira ja sen omistaja saisi mahdollisimman hyvän ja laadukkaan elämän, sekä toimivan vuorovaikutukseen pohjautuvan suhteen koiransa kanssa.

Hyvän suhteen ja yhteistyön omaavilla koirakoilla erilaiset haastavatkin arjen tilanteet sujuvat mallikkaasti. Perustan ollessa kunnossa on helppoa myös harrastaa koiran kanssa ihan omaksi huvikseen tai tavoitella jopa koemenestystä. 

Meille on tärkeää, että jokainen koira saa olla oma yksilönsä, sekä osoittaa omalle persoonalleen kuuluvia taipumuksia. Koulutuksessa koiria ei asetella samaan muottiin, vaan toimintatavat vaihtelevat aina koiran ja ohjaajan persoonan sekä ominaisuuksien mukaan.

Koulutustyylimme perustuu pitkälti maalaisjärkeen, sekä koiran positiiviseen ohjaamiseen.  Tärkeässä osassa koulutusta on koiran mielentilojen hallinta, ennakointi ja oikeaan toimintaan ohjaaminen. Koulutustilanteissa ensisijainen tavoite on päästä palkitsemaan koiraa mahdollisimman pian ja näin vahvistaa haluttua toimintaa. Virhetoiminnot katkaistaan ja oikeasta käytöksestä tehdään koiralle kannattavaa. Näin koulutettu koira säilyttää iloisuutensa ja sille kuuluvan pilkkeen silmäkulmassa, sekä kuuntelee ja tottelee ohjaajaansa mielellään. 

Koulutustilanteissa jokainen koira sekä ohjaaja huomioidaan yksilöinä ja koulutus tapahtuu ohjaajan luontaista auktoriteettia vahvistaen. Teemme tätä työtä teitä varten ja koirien vuoksi. Kaikilla kouluttajillamme on vuosikausien kokemus erilaisten ja eri rotuisten koirien kouluttamisesta niin käytöstapojen, ongelmien ratkaisun, kuin eri  harrastuslajienkin suhteen. 

Meillä on aina kursseilla mukava porukka, johon on helppoa tulla mukaan ja viihtyä. Lajeista ei tarvitse tietää etukäteen mitään tai osata erityistaitoja, koulutus tapahtuu yksilöllisesti tavoitteet huomioon ottaen. Jaamme vahvaan koirakokemukseen pohjautuvaa koira-osaamistamme ja -tietämystämme mielellämme kaikille, jotka tavoittelevat parempaa ja mielekkäämpää elämää koiransa kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

 KOIRAKURSSIT
– Kurssit ovat hyvä tapa oppia ja harjoitella oman koiran kanssa muiden saman tyyppisten koirakoiden seurassa
– Pienryhmät 4-6 koirakkoa
-Yksilölli
nen ohjaus
– Kurssien kesto 5 harjoituskertaa, sisältää teoriaosuuden, kirjallisen materiaalin ja koulutuki.

 ONGELMAKOIRAKOULUTUS
-Käytösongelmien korjausta ja koulutusta vuosikymmenien kokemuksella haastavista roduista ja yksilöistä.
– Jos koiran käytöksessä esiintyy useita ongelmatilanteita tai koira on hyvin hank
alasti hallittava, usein paras vaihtoehto on aloittaa koiran koulutus ensimmäiseksi yksityistunnilla tai kotikäynnillä.
-Yksityistunteihin sisältyy puhelin/s.posti tuki 

KOTIKÄYNNIT
Kotikäynti on paras tapa nähdä arjen ongelmat niiden luontaisessa ympäristössä ja näin päästä juuri oikealla tavalla puuttumaan asiaan.
– Kotikäynnillä tehdään juuri teille sopiva koulutussuunnitelma ja harjoitellaan ongelmakohtia oikeissa arjen tilanteissa.
-Kotikäyntiin sisältyy puhelin/s.posti tuki

LUENNOT & KOULUTUSPÄIVÄT
Voit tilata kenneltreffeille, kaveriporukalle, tai vaikka treeniryhmällenne luennon tai koulutuksen toivomastanne aiheesta. Koirapalvelun ammattilaiset tulevat luennoimaan, jonka jälkeen on mahdollisuus keskustella aiheesta. Koulutuksia on mahdollista järjestää valitsemassanne paikassa tai Kymen Koirapalvelun tiloissa. 

Olemme toteuttaneet luentoja mm. seuraavista aiheista:

  • ENSIMMÄISEN KOIRAN VALINTA
  • REILU JOHTAJUUS
  • KOIRIEN ELEKIELI
  • RAAKARUOKINTA
  • JÄLJESTYS
  • AGILITY

Koulutuspäivä aiheeksi voitte valita mitä vain kurssitarjonnastamme.  

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva paketti!

%d bloggaajaa tykkää tästä: