Hoitola

Lemmikkihoitola     
kymen_koirakoulu_hoitola

Kymen Koirapalvelun hoitolaan ovat tervetulleita kaikki koirat, kissat ja pieneläimet!

Aukioloaikamme on 9-19. Aukioloaikojen ulkopuolella eläimen tuonti/haku vain etukäteen sovitusti erikoistapauksissa palvelumaksua vastaan 40e/alkava tunti (pyhänä 80e/ alkava tunti).

Eläinten hyvinvoinnin ja stressittömyyden takaamiseksi hoitolan arki pyörii tietyllä rytmillä. Hoitolan rauhallisuuden takaamiseksi pyrimme rajoittamaan asiakasliikenteen tiettyihin palveluaikoihin, jotka ovat  aamuisin 9-11 ja iltaisin 16-19. Päivätauon aikana olemme pidemmillä lenkeillä ja pitämässä koulutuksia jne.

Olisi mukavaa, jos jo hoitopaikkaa varatessasi kertoisit lemmikkisi ominaispiirteistä, sekä mahdollisista erityistarpeista. Näin voimme valita juuri sinun lemmikillesi sopivan boksin hoitolasta. Tarkemmat ohjeet hoitopaikan varaamiseen löydät Hoitola-kohdan alalinkistä. 

11034391_919364764788949_3861155644705961135_o

Lemmikkille voi ottaa mukaan tuttuja tavaroita, ainakin oman vällyn/pedin, myös tuttuja makupaloja, leluja, tai puruluita voi tuoda. 

 Hoitolassamme on kaikkiaan 22 paikkaa koirille/kissoille. Tilojemme koot vaihtelevat 2-9 neliön välillä. Hoitolassa on lattialämmitys ja ilmalämpöpumppu. Osa bokseista on ikkunallisia ja osassa on oma ulkotarha.  Pidämme jatkuvasti rauhoittavaa taustamusiikkia soimassa. 

Hoidamme lemmikkinne yksilöllisesti, eivätkä ne pääse missään tilanteessa tekemisiin vieraiden eläinten kanssa.  Meillä lenkkeillään ja ulkoillaan aina vain yhden koiran tai saman perheen muutaman koiran kanssa kerralla. Näin takaamme jokaiselle turvallisen ja mahdollisimman stressittömän hoitojakson. Asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa juuri sinun koirallesi laadukkaan ja mukavan loman. 

Hoitoon tulevalla lemmikillä tulee olla rokotukset kunnossa, eikä se saa sairastaa mitään tarttuvaa tautia. 

Meille voit aina soittaa ja kysellä lemmikkisi kuulumisia, tai voimme sopia tekstiviestikuulumisista hoidon aikana! Julkaisemme kuvia ja videoita hoidokkien touhuista Facebookissamme. 

Hoitomaksu maksukortilla eläintä tuodessa tai hakiessa.

Koirat
borderit

Hoidamme kaiken rotuiset, kokoiset ja luonteiset koirat ammattitaidolla.
Otamme hoitolaan myös hieman haastavammat koirat, kokemusta ongelmakoirien käsittelystä ja kouluttamisesta löytyy jo yli 20 vuoden ajalta.

Kaikki koira-asiakkaat ulkoilevat vähintään 3 kertaa päivässä, joko tarhassa juoksennellen, tai remmilenkeillen. Ulkoiluista sovimme omistajan kanssa. Mahdollista on myös lisäpalveluna tilata pidempiä 0,5h tai 1h lisälenkkejä, jotka käydään metsässä tai maaseudun ihmeisiin tutustuen omistajan toiveiden mukaisesti.

Luxuslomapaketti koirille: 

boris3

Anna myös lemmikillesi mahdollisuus ylelliseen lomailuun ja virikkeelliseen päivätoimintaan hoitojakson aikana. Luksuslomapaketin lemmikit viettävät laatuaikaa hoitolan sviitissä pehmeillä pedeillään maaten. Luksuslomapakettiin kuuluvat myös päivittäin lemmikille tarjoiltavat herkkuateriat, makupalat ja puruluut omistajan toiveiden mukaisesti. Myös pienimuotoinen koulutus / tapakasvatus hoitojakson aikana sisältyy luksuslomapaketin hintaan omistajan niin halutessa.

Luxus Sport
Sportti sopii paljon liikuntaa ja tekemistä kaipaavalle karvakuonolle. Se sisältää joka päivälle pitkän metsälenkin, isossa juoksutustarhassa leikitystä sekä muuta aktivointia. Kesä aikaan on mahdollista viedä luxuskoiria myös uimaan läheiselle lammelle. 

 

Luxus Spa
Spa loma on suunniteltu koirille joiden turkki vaatii erityistä huolenpitoa. Se sisältää päivittäisen turkin hoidon lisäksi omistajan halutessa pesun ja kynsien leikkauksen. Paketti sisältää myös seuranpitoa ja aktivointia/lenkitystä.

11222844_1040687319323359_6862377477525920696_o

Luxus Spree
Spree riemuloma sisältää paljon seuranpitoa, leikkiä ja aktivointia. Se sopii hyvin koirille jotka eivät niin lenkkeilystä välitä, vaan kaipaavat paljon ihmisen huomiota ja hellyyttä. Spree sopii myös aktiivisille koirielle, jotka eivät voi esim. pakkasen takia ulkoilla pitkiä aikoja, koiralle keksitään sisällä tekemistä mm. erilaisten ongelman ratkaisuleikkien parissa.

Paketit ovat suuntaa antavia ja jokaiselle luxus asiakkaalle voidaan loma räätälöidä toiveiden mukaan.

Ruokinta

Ruokimme lemmikit toiveidenne mukaisesti, joko omilla ruuilla tai talonruualla, joka kuuluu hintaan.

Hoitolalla on tarjolla talonruokana vehnätön HauHau Champion kana-riisiä.
Barf ja kotiruokaa on mahdollista lisähintaan 5e/pv.

 Jos lemmikilläsi on erikoisruokavalio, suosittelemme ottamaan sille omat ruuat mukaan hoitolaan. Hoitolan henkilökunta ruokkii herkimmätkin lemmikit tarkasti ohjeidenne mukaan. Ruokinta on myös mahdollista omistajan toiveesta tarjota älypelistä, namipallosta tai muuten aktivoiden. 

Omat ruuat saa toki tuoda aina mukaan, mutta se ei vaikuta päivähintaan. Omia ruokakuppeja emme tarvitse, ellei ole eläin välttämättä halua syödä vain omasta kupista. 

Lääkintä

Annamme lemmikillesi lääkityksen ohjeidenne mukaan. Tarvittaessa toimitamme lemmikkisi eläinlääkärin hoitoon.

Kissat 
kymen_koirakoulu_hoitola2

12052388_1078518232206934_5686801746782123833_o

Kissat ovat tervetulleita hoitolaamme. Kissoille on omat boksinsa, joissa on kiipeily ja loikolumahdollisuuksia useassa tasossa. Kissoilla on lattiapinta-alaa aina yli 2 neliötä. Hoitolalta löytyy kissavessaan pellettiä ja hiekkaa, omistajan toiveiden mukaan. Pelletit kierrätämme kompostoimalla. Kissan hoidon hinta sisältää myös märkä- ja kuivaruokinnan talon ruualla. 

Luxus Kisut
Luxushoidossa kissat nauttivat toimiston tilavassa boxissa pehmeillä pedillä maaten ja hoitolan elämää seuraillen. Toimiston boxi sopii hyvin niin omaa rauhaa kaipaaville kisuille, kuin myös paljon seuraa kaipaaville kehrääjille. Luxushoito sisältää omistajan toiveesta toimistossa vapaana juoksutusta, leikitystä ja seurustelua.
 

Häkkieläimet
kani

Jyrsijät, kanit ja muut häkkieläimet ovat tervetulleita hoitolaamme, majoittuen  mielellään omissa häkeissään. Kaneille mahdollista varata myös oma huonepaikka kissahinnastolla.  Häkkieläimille on oma vedoton tila, rauhassa isommilta hoitola-asiakkailta. Myös kynsienleikkuut onnistuu!

%d bloggaajaa tykkää tästä: